Έπιπλα Ρυθμός

ΝΤΟΥΛΑΠΑ WAVE

6φυλλη ανοιγόμενη ντουλάπα WAVE σε λάκα ματ με εντυπωσιακό σχέδιο σαν κύμα στις δυο πόρτες. Η συγκεκριμένη ντουλάπα είναι εξάφυλλη αλλά μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα και τις διαστάσεις της κρεβατοκάμαρας σας ή του υπνοδωματίου σας, διαμορφώνοντας το εσωτερικό της βάσει των δικών σας αναγκών. Η εταιρία επίπλων ΡΥΘΜΟΣ κατασκευάζει όλων των ειδών ντουλάπες δωματίου σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρωματισμό. Ντουλάπες ανοιγόμενες με απλές πόρτες, ή ντουλάπες συρόμενες με βαρέως τύπου μηχανισμούς.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΩΝΟΣ

Ανοιγόμενη ντουλάπα KΩΝΟΣ σε συνδυασμό ξύλο δρυος και καθρέφτη φυμε και ανάγλυο σχέδιο σε σχήμα κώνων σε γυαλιστερή λάκα για πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη ντουλάπα είναι 4φυλλη αλλά μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα και τις διαστάσεις της κρεβατοκάμαρας σας ή του υπνοδωματίου σας, διαμορφώνοντας το εσωτερικό της βάσει με τις ανάγκες σας. Η εταιρία επίπλων ΡΥΘΜΟΣ κατασκευάζει όλων των ειδών ντουλάπες δωματίου σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρωματισμό. Ντουλάπες ανοιγόμενες με απλές πόρτες, ή ντουλάπες συρόμενες με βαρέως τύπου μηχανισμούς.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ ELVIRA

Ανοιγόμενη ντουλάπα ELVIRA σε λιτή γραμμή με δυνατότητα πολλών φύλλων. Η συγκεκριμένη ντουλάπα είναι εξάφυλλη αλλά μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα και τις διαστάσεις της κρεβατοκάμαρας σας ή του υπνοδωματίου σας, διαμορφώνοντας το εσωτερικό της με τις ανάγκες σας. Η εταιρία επίπλων ΡΥΘΜΟΣ κατασκευάζει όλων των ειδών ντουλάπες δωματίου σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρωματισμό. Ντουλάπες ανοιγόμενες με απλές πόρτες, ή ντουλάπες συρόμενες με βαρέως τύπου μηχανισμούς.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ WHITE

Ανοιγόμενη ντουλάπα WHITE σε λάκα ματ με εντυπωσιακό πόμολο που δίνει την τελική πινελιά στην εμφάνισή της!. Η συγκεκριμένη ντουλάπα είναι εξάφυλλη αλλά μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα και τις διαστάσεις της κρεβατοκάμαρας σας ή του υπνοδωματίου σας, διαμορφώνοντας το εσωτερικό της βάσει των δικών σας αναγκών. Η εταιρία επίπλων ΡΥΘΜΟΣ κατασκευάζει όλων των ειδών ντουλάπες δωματίου σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρωματισμό. Ντουλάπες ανοιγόμενες με απλές πόρτες, ή ντουλάπες συρόμενες με βαρέως τύπου μηχανισμούς.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ PEACE

Ανοιγόμενη ντουλάπα PEACE σε συνδυασμό ξύλο δρυς και λάκα . Η συγκεκριμένη ντουλάπα είναι πεντάφυλλη αλλά μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα και τις διαστάσεις της κρεβατοκάμαρας σας ή του υπνοδωματίου σας, διαμορφώνοντας το εσωτερικό της βάσει των δικών σας αναγκών. Η εταιρία επίπλων ΡΥΘΜΟΣ κατασκευάζει όλων των ειδών ντουλάπες δωματίου σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρωματισμό. Ντουλάπες ανοιγόμενες με απλές πόρτες, ή ντουλάπες συρόμενες με βαρέως τύπου μηχανισμούς.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο