Έπιπλα Ρυθμός

231 072 2517

Είσοδος σε αφίσα e-Λιανικό.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ WAVE

6φυλλη ανοιγόμενη ντουλάπα WAVE σε λάκα ματ με εντυπωσιακό σχέδιο σαν κύμα στις δυο πόρτες. Η συγκεκριμένη ντουλάπα είναι εξάφυλλη αλλά μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα και τις διαστάσεις της κρεβατοκάμαρας σας ή του υπνοδωματίου σας, διαμορφώνοντας το εσωτερικό της βάσει των δικών σας αναγκών. Η εταιρία επίπλων ΡΥΘΜΟΣ κατασκευάζει όλων των ειδών ντουλάπες δωματίου σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρωματισμό. Ντουλάπες ανοιγόμενες με απλές πόρτες, ή ντουλάπες συρόμενες με βαρέως τύπου μηχανισμούς.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ ELITE

Ανοιγώμενη ντουλάπα ELITE σε συνδυασμό ξύλο δρυς και μεγάλα χερούλια σε ματ λάκα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη ντουλάπα είναι 6φυλλη αλλά μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα και τις διαστάσεις της κρεβατοκάμαρας σας ή του υπνοδωματίου σας, διαμορφώνοντας το εσωτερικό της βάσει με τις ανάγκες σας. Η εταιρία επίπλων ΡΥΘΜΟΣ κατασκευάζει όλων των ειδών ντουλάπες δωματίου σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρωματισμό. Ντουλάπες ανοιγόμενες με απλές πόρτες, ή ντουλάπες συρόμενες με βαρέως τύπου μηχανισμούς.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ FARO

Ανοιγόμενη ντουλάπα FARO σε συνδυασμό ξύλο δρυος και πόρτες με διάφανο γυαλι και εσωτερικό κρυφό φωτισμό LED για πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη ντουλάπα είναι 8φυλλη αλλά μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα και τις διαστάσεις της κρεβατοκάμαρας σας ή του υπνοδωματίου σας, διαμορφώνοντας το εσωτερικό της βάσει με τις ανάγκες σας. Η εταιρία επίπλων ΡΥΘΜΟΣ κατασκευάζει όλων των ειδών ντουλάπες δωματίου σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρωματισμό. Ντουλάπες ανοιγόμενες με απλές πόρτες, ή ντουλάπες συρόμενες με βαρέως τύπου μηχανισμούς.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ GLASS

Ανοιγώμενη ντουλάπα GLASS σε λιτή γραμμή αλλά με εντυπωσιακές διάφανες γυάλινες πόρτες και κρυφό φωτισμό led με δυνατότητα πολλών φύλλων. Η συγκεκριμένη ντουλάπα είναι 4φυλλη αλλά μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα και τις διαστάσεις της κρεβατοκάμαρας σας ή του υπνοδωματίου σας, διαμορφώνοντας το εσωτερικό της με τις ανάγκες σας. Η εταιρία επίπλων ΡΥΘΜΟΣ κατασκευάζει όλων των ειδών ντουλάπες δωματίου σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρωματισμό. Ντουλάπες ανοιγόμενες με απλές πόρτες, ή ντουλάπες συρόμενες με βαρέως τύπου μηχανισμούς.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΩΝΟΣ

Ανοιγώμενη ντουλάπα KΩΝΟΣ σε συνδυασμό ξύλο δρυς και καθρέφτη φυμε και ανάγλυφο σχέδιο σε σχήμα κώνων σε γυαλιστερή λάκα για πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη ντουλάπα είναι 4φυλλη αλλά μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα και τις διαστάσεις της κρεβατοκάμαρας σας ή του υπνοδωματίου σας, διαμορφώνοντας το εσωτερικό της βάσει με τις ανάγκες σας. Η εταιρία επίπλων ΡΥΘΜΟΣ κατασκευάζει όλων των ειδών ντουλάπες δωματίου σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρωματισμό. Ντουλάπες ανοιγόμενες με απλές πόρτες, ή ντουλάπες συρόμενες με βαρέως τύπου μηχανισμούς.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ ELVIRA

Ανοιγόμενη ντουλάπα ELVIRA σε λιτή γραμμή με δυνατότητα πολλών φύλλων. Η συγκεκριμένη ντουλάπα είναι εξάφυλλη αλλά μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα και τις διαστάσεις της κρεβατοκάμαρας σας ή του υπνοδωματίου σας, διαμορφώνοντας το εσωτερικό της με τις ανάγκες σας. Η εταιρία επίπλων ΡΥΘΜΟΣ κατασκευάζει όλων των ειδών ντουλάπες δωματίου σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρωματισμό. Ντουλάπες ανοιγόμενες με απλές πόρτες, ή ντουλάπες συρόμενες με βαρέως τύπου μηχανισμούς.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ WHITE

Ανοιγόμενη ντουλάπα WHITE σε λάκα ματ με εντυπωσιακό πόμολο που δίνει την τελική πινελιά στην εμφάνισή της!. Η συγκεκριμένη ντουλάπα είναι εξάφυλλη αλλά μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα και τις διαστάσεις της κρεβατοκάμαρας σας ή του υπνοδωματίου σας, διαμορφώνοντας το εσωτερικό της βάσει των δικών σας αναγκών. Η εταιρία επίπλων ΡΥΘΜΟΣ κατασκευάζει όλων των ειδών ντουλάπες δωματίου σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρωματισμό. Ντουλάπες ανοιγόμενες με απλές πόρτες, ή ντουλάπες συρόμενες με βαρέως τύπου μηχανισμούς.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ PEACE

Ανοιγόμενη ντουλάπα PEACE σε συνδυασμό ξύλο δρυς και λάκα . Η συγκεκριμένη ντουλάπα είναι πεντάφυλλη αλλά μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα και τις διαστάσεις της κρεβατοκάμαρας σας ή του υπνοδωματίου σας, διαμορφώνοντας το εσωτερικό της βάσει των δικών σας αναγκών. Η εταιρία επίπλων ΡΥΘΜΟΣ κατασκευάζει όλων των ειδών ντουλάπες δωματίου σε οποιοδήποτε σχέδιο και χρωματισμό. Ντουλάπες ανοιγόμενες με απλές πόρτες, ή ντουλάπες συρόμενες με βαρέως τύπου μηχανισμούς.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο