Έπιπλα Ρυθμός

231 072 2517

Είσοδος σε αφίσα e-Λιανικό.

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ VILIA

Η εντυπωσιακή μεταλλική βάση της τραπεζαρίας VILIA σε ένα σύμπλεγμα, γραμμικού σχεδιασμού και εμπνευσμένης διακόσμησης θα γίνει ο πρωταγωνιστής! Η κεραμική επιφάνεια ενισχύει, την industrial και μοντέρνα προσέγγιση για το στυλ και την αισθητική του χώρου σας .

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ FIORENZA

To σχέδιο FIORENZA είναι για εκείνους που είναι προσεκτικοί και πολύ επιλεκτικοί στο τι θα επιλέξουν για το ξεχωριστό χώρο της τραπεζαρίας. Το κυλινδρικό σχήμα στα ξύλα της βάσης θα γίνει το υπέροχο κεντρικό σημείο του σπιτιού σας.

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ DELLY

Η τραπεζαρία DELLY διαθέτει elegant μεταλλική βάση και με ελεύθερη επιλογή σε καπάκι, έρχεται να συμπληρώσει τη μοντέρνα τραπεζαρία σας και να δημιουργήσει υπέροχη ατμόσφαιρα σε κάθε συνάντηση με τους αγαπημένους σας καλεσμένους .

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ DREAM

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ DUBLIN

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ERGO

Με το τραπέζι ERGO θα ανακαλύψετε πόσο καθοριστικής σημασίας για το σπίτι είναι η επιλογή της σωστής τραπεζαρίας! Μεταλλικ;ής βαφής, "all time classic " πόδια σε συνδυασμό ποιότητα υλικών σε απλή, λιτή γραμμή, φαντάζει ιδανική λύση, για όλα τα στυλ και όλους τους χώρους!

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ HOPE

Ξύλινη τραπέζαρία με υπέρκομψη βάση και έχετε δημιουργήσει ένα χώρο, μοντέρνο και εντυπωσιακό.

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ MACIF

Το τραπέζι MACIF με σεβασμό στην αισθητική και το λιτό σχεδιασμό, επαναφέρει στην τραπεζαρία την αυθεντική, μοναστηριακού τύπου και vintage style διακόσμηση! Το μασίφ ξύλο των ποδιών εντυπωσιάζει και η τραπεζαρία σας δεν υπήρξε ποτέ πιο ελκυστική και στυλάτη.

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ RAMY

Επιβλητική αλλά ταυτόχρονα minimal η τραπεζαρία RAMY θα φέρει τον δυναμισμό και την λάμψη στην τραπεζαρία σας! Ενώ με τη στρογγυλή σχεδίαση του, θα προσαρμοστεί εύκολα σε κάθε χώρο, μικρό ή μεγάλο!

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ REAL

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ SANDY

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ VALERIE

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ KAZBA

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ BELLINI

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ WAVE MASIF

Εντυπωσιακή τραπεζαρία από μασίφ ξυλεία Δρυός, με κομψή βάση σε συνδυασμό μέταλλου και ξύλου , καπάκι με ιδιαίτερο φινίρισμα, ακανόνιστο τελείωμα και διάφανο γυαλί 10cm tempered

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ SOFT

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ CARIBE

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ FACTOR

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ LINA

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ MADEIRA

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ MARTINICA

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ STAN

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ PESTO

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο