Έπιπλα Ρυθμός

231 072 2517

Είσοδος σε αφίσα e-Λιανικό.

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ HILDA

Η Hilda είναι μία πολυθρόνα που ξεχωρίζει για την αναπαυτικότητα, αλλά και την εξαιρετική της ποιότητα. Το κάθισμά της είναι επενδεδυμένο από υψηλής ποιότητας Velvet ύφασμα σε 6 χρώματα , το οποίο διακοσμείται από capitone μοτίβο σε όλη την επιφάνειά του. Η μεταλλική της βάση είναι ηλεκτροστατικής βαφής σε χρώμα Μαύρο Ματ. Επίσης διαθέτει δυνατότητα περιστροφής 360°, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστη. Η Hilda εξοπλίζει τον χώρο σας με ομορφιά, στυλ και ποιότητα, αλλά προσφέρει και στιγμές πραγματικής χαλάρωσης.

Διαστάσεις: (ΠxBxΥ) 62 x 72 x 88 (cm)

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ FLO

Flo μία πολυθρόνα με ύφασμα βελούδο σε 4 χρώματα και με σκελετό σε χρώμα χρυσό. Δώστε έναν άλλο αέρα στον χώρο σας με την πολυθρόνα Flo.Ο ελκυστικός καμπυλωτός σχεδιασμός στην βάση και το κάθισμα της, ο εντυπωσιακός χρωματισμός και η εργονομία κατασκευής της την καθιστούν ως την πιο hot πρόταση διακόσμησης για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Διαστάσεις: (ΠxBxΥ) 64 x 80 x 81 (cm)

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ FIONA

Η Fiona είναι μία πολυθρόνα ιδιαίτερα αναπαυτική, κατασκευασμένη από υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Είναι επενδεδυμένη με Velvet ύφασμα σε 5 χρώματα , η πλάτη της διακοσμείται με κάθετες ρίγες και τα πόδια της είναι από οξυά. Το καλαίσθητο design της και η βελούδινη υφή του Velvet υφάσματος προσφέρει στο χώρο σας στοιχεία εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, ενώ ο ξύλινος σκελετός της σας παρέχει την απαραίτητη σταθερότητα.

Διαστάσεις: (ΠxBxΥ) 66 x 71 x 92 (cm)

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΚΙ DER.1

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΚΙ DER.2

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο