Έπιπλα Ρυθμός

231 072 2517

Είσοδος σε αφίσα e-Λιανικό.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ FOCUS

Στον καναπέ FOCUS η ευελιξία και η άνεση, σε συνδυασμό πάντα με την υψηλή ποιότητα, συνθέτουν το απόλυτο best seller! Ο μοντέρνος, γωνιακός καναπές με τον εργονομικό σχεδιασμό του συνδυάζει το design με την λειτουργικότητα. Ο γωνιακός καναπές παρέχει, τα ενσωματωμένα στην πλάτη ρυθμιζόμενα μαξιλάρια, με ανάκληση. Στο κάθισμα του χρησιμοποιούνται lux κατηγορίας υψηλής αντοχής ιμάντες και αφρώδη υλικά στα μαξιλάρια. Αποτέλεσμα αυτών των στοιχείων είναι η μεγαλύτερη άνεση και σωστή ανατομική στάση στο σώμα όταν κάθεστε. Tips Με τα ψηλά πόδια γίνεται ευκολότερο το καθάρισμα και δεν δημιουργείται εστία μικροβίων κάτω από τον καναπέ. Το ίδιο γίνεται και με το easy clean ύφασμα αφού απομακρύνει κάθε είδους ανεπιθύμητων λεκέδων με απλό και γρήγορο τρόπο. Τα υφάσματα μπορούν σαφώς να αλλάξουν και να διαλέξουμε σύμφωνα με το δικό σας γούστο και μαζί με την βοήθεια των έμπειρων διακοσμητών μας, την καλύτερη λύση για εσάς. Οι διαστάσεις διαμορφώνονται , ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το δικό σας χώρο.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ALISON

Ο μοντέρνος γωνιακός καναπές ALISON αποπνέει οικειότητα και ζεστασιά όποιον χώρο και αν διακοσμεί. Ο εργονομικός του σχεδιασμός και το ευρύχωρο κάθισμα του, προσδίδουν μια ανάλαφρη αίσθηση άνεσης αφού χρησιμοποιούνται lux κατηγορίας και υψηλής αντοχής ιμάντες και αφρώδη υλικά στα μαξιλάρια. Οι διακριτικές ραφές όπου εμφανίζονται στο μπράτσο, είναι η λεπτομέρεια που το διαφοροποιεί, διότι ενισχύουν την κομψότητα του καναπέ και τονίζουν την διαχρονικότητα του.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ FRANCY

Minimal γωνιακός καναπές FRANCY με σύγχρονο σχεδιασμό και ιδιαίτερες λεπτομέρειες ξύλου και μετάλλου που τον καθιστούν ιδιαίτερα πρωτότυπο. Οι διαστάσεις καθώς και το ύφασμα του καναπέ μπορούν να αλλάξουν.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ VERA

Ο καναπές VERA με τα κομψά μεταλλικά πόδια, τα άνετα μαξιλάρια και το λιτό αλλά ταυτόχρονα και απόλυτα σύγχρονο και καθαρό του στυλ, θα δώσει άμεσα πνοή και ανανέωση στο σαλόνι σας! Τα υφάσματα μπορούν σαφώς να αλλάξουν και να διαλέξουμε σύμφωνα με το δικό σας γούστο και μαζί με την βοήθεια των έμπειρων διακοσμητών μας, την καλύτερη λύση για εσάς. Tips Με τα ψηλά μεταλλικά πόδια γίνεται ευκολότερο το καθάρισμα και δεν δημιουργείται εστία μικροβίων κάτω από τον καναπέ. Το ίδιο γίνεται και με το easy clean ύφασμα αφού απομακρύνει κάθε είδους ανεπιθύμητων λεκέδων με απλό και γρήγορο τρόπο. Οι διαστάσεις διαμορφώνονται , ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το δικό σας χώρο.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ZINY

Ο καναπές ZINY είναι ένας μοντέρνος, γωνιακός καναπές που με τον εργονομικό σχεδιασμό του συνδυάζει το design με την λειτουργικότητα. Τα ενσωματωμένα στην πλάτη ρυθμιζόμενα μαξιλάρια, με ανάκληση και τα άνετα μαξιλάρια με το λιτό αλλά ταυτόχρονα και απόλυτα σύγχρονο και καθαρό του στυλ, θα δώσει άμεσα πνοή και ανανέωση στο σαλόνι σας! Τα υφάσματα μπορούν σαφώς να αλλάξουν και να διαλέξουμε σύμφωνα με το δικό σας γούστο και μαζί με την βοήθεια των έμπειρων διακοσμητών μας, την καλύτερη λύση για εσάς. Tips Με τα ψηλά μεταλλικά πόδια γίνεται ευκολότερο το καθάρισμα και δεν δημιουργείται εστία μικροβίων κάτω από τον καναπέ. Το ίδιο γίνεται και με το easy clean ύφασμα αφού απομακρύνει κάθε είδους ανεπιθύμητων λεκέδων με απλό και γρήγορο τρόπο. Οι διαστάσεις διαμορφώνονται , ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το δικό σας χώρο.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ MYSTIK

Ο καναπές MYSTIK με τα κομψά μεταλλικά πόδια, τα άνετα μαξιλάρια και το λιτό αλλά ταυτόχρονα και απόλυτα σύγχρονο και καθαρό του στυλ, θα δώσει άμεσα πνοή και ανανέωση στο σαλόνι σας! Τα υφάσματα μπορούν σαφώς να αλλάξουν και να διαλέξουμε σύμφωνα με το δικό σας γούστο και μαζί με την βοήθεια των έμπειρων διακοσμητών μας, την καλύτερη λύση για εσάς. Tips Με τα ψηλά μεταλλικά πόδια γίνεται ευκολότερο το καθάρισμα και δεν δημιουργείται εστία μικροβίων κάτω από τον καναπέ. Το ίδιο γίνεται και με το easy clean ύφασμα αφού απομακρύνει κάθε είδους ανεπιθύμητων λεκέδων με απλό και γρήγορο τρόπο. Οι διαστάσεις διαμορφώνονται , ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το δικό σας χώρο.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ DIMA

Γωνιακός καναπές DIMA με ξύλινη rustic μπάζα σε υφάσματα easy clean δικής σας επιλογής , σε διαστάσεις που αρμόζουν στο δικό σας χώρο. Τα υφάσματα μπορούν σαφώς να αλλάξουν και να διαλέξουμε σύμφωνα με το δικό σας γούστο και μαζί με την βοήθεια των έμπειρων διακοσμητών μας, την καλύτερη λύση για εσάς. Tips Με τα ψηλά μεταλλικά πόδια γίνεται ευκολότερο το καθάρισμα και δεν δημιουργείται εστία μικροβίων κάτω από τον καναπέ. Το ίδιο γίνεται και με το easy clean ύφασμα αφού απομακρύνει κάθε είδους ανεπιθύμητων λεκέδων με απλό και γρήγορο τρόπο. Οι διαστάσεις διαμορφώνονται , ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το δικό σας χώρο.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ LOFT

Ο γωνιακός καναπές DIMA είναι σίγουρα ο πιο αφράτος και μαλακός καναπές! Με χαμηλό προφίλ, προσφέρει την αίσθηση του άπλετου χώρου, ενώ στην γωνιακή του εκδοχή, διαθέτει δυνατότητα αλλαγής φοράς, καλύπτοντας έτσι την ανάγκη για ανανέωση στο χώρο σας ανα πάσα στιγμή! Θα χαρίσει στο σαλόνι σας τη χαλάρωση και τη θαλπωρή που σας αξίζει!

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ANAIS

Μοντέρνος γωνιακός καναπές ANAIS με minimal σχεδιασμό, ιδανικό για εσάς που αναζητάτε ένα καναπέ που θα ταιριάξει σε κάθε χώρο και στυλ. Η λιτή αλλά ταυτόχρονα κομψή γραμμή του θα καταπλήξει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ LEONARDO

LEONARDO !!! Ένα πραγματικά εντυπωσιακό σαλόνι που θα ομορφύνει το οποιοδήποτε σπίτι και αν τοποθετηθεί. Το εμφανές ξύλο μασίφ στη βάση του είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, που το κάνει να διαφέρει από όλους πλέον τους συνηθισμένους καναπέδες.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ PALLET

Ο καναπές PALLET είναι μοντέρνος με πρωτοποριακό design. Iδιαίτερη αιωρούμενη ξύλινη γωνία από μασίφ ξύλο δίνει μια νότα ξεχωριστής προσωπικότητας! Τα υφάσματα από τα μαξιλάρια πλάτης & καθίσματος διαθέτουν φερμουάρ και μπορούν να αφαιρεθούν πολύ εύκολα. Μπορείτε να τον παραγγείλετε σε διάσταση και ύφασμα που σας ταιριάζει.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ MONZA

Ο μοντέρνος γωνιακός καναπές MONZA εκφράζει την άνετη και φιλόξενη αίσθηση του σε οποιονδήποτε χώρο και αν διακοσμεί, χάρη στο απλό και το νεανικό του στιλ. Τα ράφια προσθέτουν ένα πρακτικό πλεονέκτημα και το βοηθητικό τραπεζάκι στο πλάι, χαρίζει ευελιξία και διακοσμητική υπεροχή. Τα υφάσματα μπορούν σαφώς να αλλάξουν και να διαλέξουμε σύμφωνα με το δικό σας γούστο και μαζί με την βοήθεια των έμπειρων διακοσμητών μας, την καλύτερη λύση για εσάς. Οι διαστάσεις διαμορφώνονται , ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το δικό σας χώρο.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ BENCH

Ο BENCH είναι κομψός, λειτουργικός και απόλυτα προσαρμοσμένος στις σύγχρονες ανάγκες και τον πολυάσχολο τρόπο ζωής. Ο συνδυασμός διαφορετικών σχεδιασμών, δημιουργεί ένα μοναδικό σχεδιαστικό αποτέλεσμα αφού όλα τα μαξιλάρια είναι αποσπώμενα και μπορούν να τοποθετηθούν στο σημείο που σας βολεύει. Άνεση, ξεκούραση και ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης περιμένουν εσάς και τους αγαπημένους σας! Τα υφάσματα μπορούν σαφώς να αλλάξουν και να διαλέξουμε με την βοήθεια των έμπειρων διακοσμητών μας την καλύτερη λύση για εσάς. Οι διαστάσεις διαμορφώνονται , ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το δικό σας χώρο.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ CASSA

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ HILTON

Πρόκειται για έναν υπέροχο καναπέ με ιδιαίτερα στοιχεία, όπως τα αποσπώμενα μπράτσα , που του δίνουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα. Ο γωνιακός καναπές HILTON πληρεί όλες τις προυποθέσεις ...αναπαυτικός ,λειτουργικός αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις άκρες του ως βιβλιοθήκη ή τραπεζάκι ή σκαμπώ αφού αφαιρούνται.... όπως και το ύφασμα από όλο το μέρος του καναπέ..Με δυνατότητα επιλογής διαστάσεων και αδιάβροχων-αλέκιαστων υφασμάτων και χρωμάτων που θέλετε στο χώρο σας.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ DAIOS

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ SOHO

Ο γωνιακός πολυμορφικός καναπές SOHO είναι ένας άνετος και αναπαυτικός γωνιακός καναπές χάρη στην lux κατηγορία και υψηλής αντοχής ιμάντες και τα αφρώδη υλικά στα μαξιλάρια, προσφέροντας αφάνταστη χαλάρωση ανα πάσα στιγμή.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ELINA

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ INA

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ HERMES

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ LUCKY

Ένας πολυμορφικός, μοντέρνος καναπές που με το απλό και το νεανικό του στιλ θα προσαρμοστεί σε όλους τους χώρους. Ο πολυμορφικός καναπές LUCKY είναι ένας άνετος και αναπαυτικός γωνιακός καναπές χάρη στην lux κατηγορία και υψηλής αντοχής ιμάντες και τα αφρώδη υλικά στα μαξιλάρια, προσφέροντας αφάνταστη χαλάρωση ανα πάσα στιγμή. Συνδυάζει υλικά όπως το μέταλλο και το ξύλο με εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα συνθέτοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Οι διαστάσεις καθώς και το ύφασμα του καναπέ μπορούν να διαμορφωθούν βάσει του δικού σας χώρου.

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ POLO

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ RICH

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ VENUS

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ΖΙΖΕΛ

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ BRAND

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ KING

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ MALL

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ MILIA

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ CAPO

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ EVEN

ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ KARISSA

Εάν αναζητάτε σε ένα καναπέ την κομψότητα, την εκλεπτυσμένη φινέτσα αλλά και την καθημερινή άνεση και χαλάρωση, θα τα βρείτε σίγουρα στον καναπέ Karissa. Προσαρμόζουμε όλα τα έπιπλα στις διαστάσεις του δικού σας χώρου και της δικής σας επιλογή αποχρώσεων ξύλου, μετάλλου και υφασμάτων.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο